dilluns, 12 de març del 2012

6ena Edició del Premi Pep Sempere


Dissabte 10 de març de 2012, es va  fallar  la 6ena edició del Premi Pep Sempere d'Animació a la Lectura en Arenas de San Pedro. S'ha otorgat enguany  al grup “Abanico” de Fuenlabrada, un col·lectiu  de dotze mestres de diferents escoles públiques de la zona sud de Madrid (Las Rozas, Fuenlabrada, Navalcarnero...)  que, amb una trajectòria de 20 anys en un seminari permanent, fan un treball a les biblioteques escolars dels centres. Publiquen articles en diferents revistes, organitzen xarrades i co·loquis amb autors i il·lustradors, guíes de lectures per adults, elaboren llistats de lectures i llibres recomanats per a diferents edats...
S'ha concedit un accèsit al IES Rodríguez Fabrés de Salamanca amb un projecte que interrelaciona literatura amb imatge fotogràfica i que du a terme l'alumnat dels Cicles Formatius d'Imatge.
El premi, dotat amb una cistella de 50 llibres i una altra amb 100 kg de cireres, es lliurarà en la 8º Trobada d'Animadors a la lectura en Arenas de San Pedro (Ávila) el dia 2 de juny de 2012.

Ací teniu el cartell anunciador de la trobada de juny, realitzat per Elena Odriozola. L'associació Pizpirigaña que any rere any organitza aquestes Jornades i el Premi, ens convida a assistir a les properes que tenen per títol CUANDO EL LIBRO ERA UN BOSQUE.